Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

S&P handhaaft hoogste kredietstatus Nederland

LONDEN (AFN) - Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) handhaaft zijn allerhoogste kredietstatus voor Nederland op AAA. Het vooruitzicht voor de kredietbeoordeling is stabiel, wat betekent dat een afwaardering er voorlopig niet inzit.

S&P wijst onder meer op de gezonde overheidsfinanciën van Nederland, met begrotingsoverschotten. Er wordt door het kredietbureau verwacht dat de staatsschuld de komende jaren met bijna 10 procent zal dalen, tot circa 46 procent van het bruto binnenlands product (bbp) in 2021. Verder wordt gerekend op een economische groei in Nederland in 2018 met 2,8 procent en met gemiddeld 1,9 procent in de periode 2019-2021.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 19 mei 2018 11:08
    Mijn kredietstatus liep van de week,helaas weer een deuk op,de beide dip aankopen,signify en abn,gingen niet in het herstel,ondanks een koop aanbeveling voor signify door beurswijzer,ik ga er in ieder geval al wel een leuk dividend van vangen,wat ik nog weer in kan zetten om mijn posities abn en lanschot te versterken,dan werkt het dividend dubbel.
    Mijn supertopper besi heb ik ( tijdelijk) afgebouwd ten gunste van het rijkste aandeel van de beurs; asmi,zij hebben meer dan 14€ per aandeel in kas,als mijn gegevens kloppen,ze gaan daar van de week 80cent per aandeel van uit delen,in augustus zit er een super dividend van 4€ per aandeel aan te komen,terwijl de vooruitzichten,voor de 2e jaarhelft gunstig zijn,dus dit moet gewoon goed kunnen komen.
    Helaas ging het gisteren gelijk al grondig mis,door slechte vooruitzichten,van een amerikaanse konkulega,weekresultaat+ mijn dippertjes -1%,de aex schreef +0,85%,helaas,pindakaas!
    Vandaag mijn groentetuin reinigen,want de rucht groeit prima,nu ja, het tuinders gezegde is;geen rucht,geen vrucht,dus dat moet ook goed kunnen komen.
    Morgen herdenken,hoe de meest betrouwbare levensgids,de Heilige Geest,bij en naar ik hoop ook in jullie is komen wonen.
    Maandag naast Pinksterfeest,hopenlijk ook feest op de beurs,mijn plannen zijn om nog meer in mijn dipjes te investeren,want ik blijf toch echt in hen geloven en abn geeft bij de huidige koers 6% jaardividend,niet gek vind ik,Sjaloom!!!
  2. Traveler@repair 20 mei 2018 04:18
    Schuld aflossen, dat is top !
    Minder is dat volgens vriend Brecht er geen geld is voor sociale opvang maar wel 100 miljoen per F 35 vliegtuig dat niet kan vliegen bij onweer en op afstand door de VS kan worden teruggeroepen.
    Minder is dat Big Pharma nog altijd regeert in NL, terwijl bekend mag worden geacht dat dit veel voordeliger en niet mis te verstaan, veel beter kan, met natuurmiddelen die nog goedkoop zijn.
    Groeten
    Pinnen doe je bij de bank, bij mij kan je niet skimmen.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links