Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Sterke resultaten voor Arcadis'

Gepubliceerd op 18 april 2019 09:48 | Views: 3.743

Arcadis 03 dec

25,52 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Arcadis heeft sterke resultaten geboekt in het eerste kwartaal, zeker gezien de moeilijkheden die het ingenieurs- en adviesbureau vorig jaar in Azië, Latijns-Amerika en het Midden-oosten had. Dat schrijven analisten van KBC Securities in een reactie op de kwartaalcijfers van het bedrijf.

De autonome groei bleef met 2 procent solide, stellen de marktkenners die ook wijzen op een beter dan verwachte verbetering van de marge. Ook het werkkapitaal verbeterde verder. De vrije kasstroom was wel iets minder dan verwacht.

ING had een lager bedrijfsresultaat verwacht en is dus te spreken over de cijfers, maar wijst ook op de tegenvallende vrije kasstroom. De marktvorsers zien dat Arcadis ontstane problemen aan het oplossen is en dat probleemprojecten langzaam verdwijnen.

Advies

KBC denkt dat Arcadis de winstgevendheidsdoelen voor 2020 gaat halen. De bank heeft een accumulate-advies met een koersdoel van 18 euro. ING heeft een buy-advies met een koersdoel van 21 euro.

Het aandeel Arcadis stond donderdag rond 09.35 uur 7,5 procent hoger op 17,17 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Arcadis 60% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare