Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Ups en downs in herstel Beter Bed'

Gepubliceerd op 18 apr 2019 om 09:40 | Views: 2.712

Beter Bed 17:35

3,98 +0,03 (+0,63%)

AMSTERDAM (AFN) - De kwartaalcijfers van Beter Bed bleven wat achter bij de verwachtingen, maar het bedrijf bevindt zich in een overgangsfase dus er moet niet te veel nadruk worden gelegd op de resultaten. Dat concludeert een analist van KBC Securities.

De omzet van 97,5 miljoen euro was lager dan verwacht. De regio Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland had het nog altijd moeilijk en vooral Duitsland stelde opnieuw teleur. De marktkenner heeft wel vertrouwen in het ,,realistische" verbeterplan van Beter Bed. De handelsupdate geeft overigens geen volledig beeld omdat concrete winstcijfers ontbreken.

Een analist van ING concludeert dat het onderliggend in Duitsland nog niet best gaat. Het startpunt voor de overgebleven winkels van Matratzen Concord blijkt lager dan gedacht.

KBC handhaaft zijn koopadvies met een koersdoel van 6,50 euro. ING heeft Beter Bed op zijn verkooplijst staan met een koersdoel van 4,50 euro. Het aandeel stond omstreeks 09.45 uur 6 procent lager op 4,42 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Beter Bed 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Beter Bed Holding

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Jopie1962
0
Nuchtere Kijk Op
0
tmaster
0
Die van de ING moet je al helemaal niet serieus nemen. Een sell met KD van 4,50.. Juistem.

Jaren lang buy's met koersdoelen die 10 a 15 euro boven de actuele koers lag. Zelfs toen we van 16 naar 8 euro gingen bleven ze hun buys met KD van 21 of 17 herhalen..
En toen we eenmaal onder de 5 stonden kwamen ze met een sell.. Als je het over mosterd na de maaltijd advies hebt.. man man man
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links