Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Ups en downs in herstel Beter Bed'

Gepubliceerd op 18 april 2019 09:40 | Views: 3.832

Beter Bed 09:39

4,81 +0,05 (+0,94%)

AMSTERDAM (AFN) - De kwartaalcijfers van Beter Bed bleven wat achter bij de verwachtingen, maar het bedrijf bevindt zich in een overgangsfase dus er moet niet te veel nadruk worden gelegd op de resultaten. Dat concludeert een analist van KBC Securities.

De omzet van 97,5 miljoen euro was lager dan verwacht. De regio Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland had het nog altijd moeilijk en vooral Duitsland stelde opnieuw teleur. De marktkenner heeft wel vertrouwen in het ,,realistische" verbeterplan van Beter Bed. De handelsupdate geeft overigens geen volledig beeld omdat concrete winstcijfers ontbreken.

Een analist van ING concludeert dat het onderliggend in Duitsland nog niet best gaat. Het startpunt voor de overgebleven winkels van Matratzen Concord blijkt lager dan gedacht.

KBC handhaaft zijn koopadvies met een koersdoel van 6,50 euro. ING heeft Beter Bed op zijn verkooplijst staan met een koersdoel van 4,50 euro. Het aandeel stond omstreeks 09.45 uur 6 procent lager op 4,42 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Beter Bed 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 tmaster 18 april 2019 18:56
    Die van de ING moet je al helemaal niet serieus nemen. Een sell met KD van 4,50.. Juistem.

    Jaren lang buy's met koersdoelen die 10 a 15 euro boven de actuele koers lag. Zelfs toen we van 16 naar 8 euro gingen bleven ze hun buys met KD van 21 of 17 herhalen..
    En toen we eenmaal onder de 5 stonden kwamen ze met een sell.. Als je het over mosterd na de maaltijd advies hebt.. man man man
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare