Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

NPM Capital koopt belang in fintech Ohpen

Gepubliceerd op 18 april 2019 09:10 | Views: 1.194

ADYEN NV 17:36

1.125,00 +51,00 (+4,75%)

AMSTERDAM (AFN) - NPM Capital heeft zich ingekocht bij het Nederlandse fintechbedrijf Ohpen. De investeerder koopt een belang van 35 procent in het Nederlands bedrijf van Amerborgh. Die investeerder, die al langere tijd aan Ohpen verbonden was, wil met de opbrengst andere projecten investeren.

Ohpen-topman Matthijs Aler laat in een reactie weten dat zijn onderneming met het instappen van NPM Capital meer mogelijkheden heeft voor het financieren van toekomstige groei. Voorlopig heeft Ohpen nog voldoende geld na een investeringsronde begin vorig jaar.

Ohpen biedt bankensoftware aan in de cloud en is de marktleider bij Nederlandse middelgrote banken. Het bedrijf wil zijn diensten binnenkort ook gaan aanbieden aan grote banken en de stap naar de pensioenmarkt wagen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ADYEN NV 100% zegt verkopen 1 stemmen

Gerelateerd

ADYEN NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare