Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Duidelijkheid huidzorg Nestlé in zomer

Gepubliceerd op 18 apr 2019 om 07:55 | Views: 938

NESTLE N 24 jun

101,02 -0,50 (-0,49%)

VEVEY (AFN) - Voedingsmiddelen- en verzorgingsproductengigant Nestlé verwacht medio 2019 duidelijkheid over zijn huidverzorgingstak. Het onderzoeken van de strategische opties, zoals een verkoop, verloopt volgens het Zwitserse bedrijf volgens plan. Over de vleeswarentak, die ook in de etalage staat, wordt later in het jaar een knoop doorgehakt.

De gehele huidverzorgingstak moet naar verluidt zo'n 8 miljard tot 10 miljard dollar opleveren. Er hebben verschillende partijen interesse in het bedrijfsonderdeel of delen ervan. De Nederlands-Britse branchegenoot Unilever is volgens berichten in de markt, evenals verscheidene investeringsmaatschappijen.

De kwartaalomzet van Nestlé steeg met 4,3 procent tot 22,2 miljard Zwitserse frank (19,5 miljard euro). Exclusief winkelopeningen en -sluitingen steeg de omzet met 3,4 procent. Het concern zegt op koers te liggen voor zijn eerder afgegeven jaardoelstellingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
NESTLE N 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

NESTLE N

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord