Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Beter Bed optimistisch over Matratzen Concord

Gepubliceerd op 18 april 2019 07:31 | Views: 3.375

Beter Bed 11:43

2,29 -0,02 (-0,87%)

UDEN (AFN) - Beddenverkoper Beter Bed is optimistisch over de hervormingen bij Matratzen Concord. De Duitse keten die een flink aantal winkels sloot heeft nog altijd teruglopende verkopen, maar volgens het moederbedrijf zijn onderliggend de eerste positieve ontwikkelingen te zien.

Matratzen Concord kampt nog met de naweeën van een gifschandaal. Schuimmatrassen die het verkocht bleken te veel giftige stoffen te bevatten. Consumenten lieten de keten daarna massaal links liggen. Beter Bed heeft leverancier BASF voor de rechter gesleept voor een schadevergoeding.

De totale omzet bij Beter Bed zakte in het eerste kwartaal met 10,5 procent tot 97,5 miljoen euro. Als winkelsluitingen buiten beschouwing worden gelaten was de omzetdaling 2,7 procent. Beter Bed maakte in zijn handelsupdate geen winstcijfers bekend. Het wees wel op de sterke orderinstroom op eigen kracht van 6,8 procent in de Benelux. Beter Bed heeft vertrouwen in zijn doelstellingen voor de middellange termijn.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Beter Bed 64% zegt kopen 14 stemmen

Gerelateerd

Beter Bed Holding

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord