Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

RELX ligt op koers

Gepubliceerd op 18 april 2018 12:52 | Views: 3.722

RELX 15:33

21,18 -0,32 (-1,49%)

AMSTERDAM (AFN) - Informatieleverancier en data-analysebedrijf RELX groeit gestaag door. Het concern ligt naar eigen zeggen op koers om de gestelde doelen voor het hele jaar te halen. Eerder meldde RELX voor dit jaar uit te gaan van verdere groei van zowel de omzet als de operationele winst. Exacte cijfers werden in een summiere handelsupdate niet gegeven.

Het bedrijf kondigde eerder aan de duale structuur te versimpelen. Daarbij wordt RELX op papier volledig Brits. Dit proces ligt volgens RELX op schema en moet in het derde kwartaal van dit jaar zijn afgerond. In juni worden aandeelhouders bijeen geroepen, die dan akkoord moeten geven voor de plannen.

Verder kondigde RELX aan dat dit jaar al voor circa 325 miljoen pond (373 miljoen euro) aan eigen aandelen zijn ingekocht. Dat is onderdeel van het eerder aangekondigde aandeleninkoopprogramma van 700 miljoen pond.

Verder deed RELX dit jaar tot nu toe een viertal overnames voor in totaal 668 miljoen pond.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
RELX

Gerelateerd

RELX

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare