Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Unibail sluit investeringsdeal in Londen

Gepubliceerd op 18 maart 2019 07:19 | Views: 3.285

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 12:26

50,06 -1,76 (-3,40%)

LONDEN (AFN) - Unibail-Rodamco-Westfield (URW) heeft een samenwerkingsverband gesloten voor de private huursector in Londen. De vastgoedinvesteerder werkt daarin samen met PSP Investments en QuadReal in een fonds, dat een omvang heeft van 750 miljoen euro.

Het Cherry Park Partnership voorziet in de ontwikkeling en het beheer van een woonproject grenzend aan Westfield Stratford City in de Britse hoofdstad. PSP Investments en QuadReal hebben elk een belang van 37,5 procent in het fonds en URW, dat ontwikkelaar en beheerder wordt, heeft een aandeel van 25 procent.

De bouwwerkzaamheden beginnen in het tweede kwartaal van het jaar en er zal in fases worden opgeleverd na 2023. Het project bestaat uit ongeveer 1200 nieuwe woningen. Ook wordt er een zwembad gebouwd en zullen er werkplekken en publieke ruimten worden gecreëerd.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 64% zegt kopen 11 stemmen

Gerelateerd

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare