Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Aankoop pand NSI klein, maar logisch'

Gepubliceerd op 18 februari 2019 10:08 | Views: 4.107

NSI 17:35

33,30 -0,90 (-2,63%)

AMSTERDAM (AFN) - De aankoop van een kantoorpand in Leiden door vastgoedinvesteerder NSI vormt een kleine investering voor het bedrijf. Aangezien de firma al andere bezittingen in de buurt heeft, is de stap logisch om de aanwezigheid te vergroten en zo noodzakelijke schaalgrootte te bereiken. Dat schrijven analisten van ING in een rapport naar aanleiding van de transactie.

Vastgoedinvesteerder NSI heeft een kantoor- en laboratoriumgebouw in Leiden voor 5 miljoen euro gekocht van Genencor International. Dit dochterbedrijf van DuPont huurt hetzelfde pand vervolgens weer van NSI.

ING verwacht dat de investering na uitgaven voor renovatie van het pand een rendement van 6 a 7 procent zal hebben. Daarnaast is er een kans dat de huren nog stijgen.

De bank hanteert een buy-advies en koersdoel van 42 euro voor NSI. Het aandeel stond maandagochtend omstreeks 09.55 uur 0,7 procent hoger op 37,50 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
NSI 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

NSI

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare