Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Advies Louis Capital voor Altice omhoog

Advies Louis Capital voor Altice omhoog

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Louis Capital Markets (LCM) schroeft het beleggingsadvies voor Altice weer op, nadat een week geleden het advies nog werd verlaagd. De beoordeling gaat van sell naar neutral.

Volgens analist Saeed Baradar zijn inmiddels alle risico's rond Altice Europe volledig in de koers verwerkt. Vorige week schreef hij nog dat met de aangekondigde afsplitsing van Altice USA de operationele problemen in Frankrijk en de onhoudbare schuldenlast niet worden geadresseerd. Baradar stelt dat Altice Europe de tijd aan zijn kant heeft, omdat er pas in 2020 aanzienlijke schuldverplichtingen nagekomen moeten worden.

Een afwaardering kan volgens de analist overigens weer plaatsvinden als er bijvoorbeeld niet in wordt geslaagd om de omzet in Frankrijk te laten groeien of Altice zich meldt aan het fusie- en overnamefront.

De koers van Altice noteerde donderdag omstreeks 12.10 uur 3,1 procent hoger op 8,83 euro. Daarmee was het aandeel de sterkste stijger in de AEX.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 moneypocket 18 januari 2018 14:47
    quote:

    sjaak100 schreef op 18 januari 2018 13:04:

    Anaallist Saeed Baradar volgens mij wordt het tijd om jou af te waarderen(junkstatus). Geef deze klojo een enkeltje naar de deur. Deze man is heel dom of hij probeert de koers te drukken om in te stappen.

    Precies, Sjaak; duidelijk! Onvoorstelbaar dat zo'n analist zich nog durft te vertonen. Duidelijk voor eigen gewin een advies afgeven.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links