Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Technologiebedrijf TKH verhoogt winstverwachting

Gepubliceerd op 17 november 2020 08:17 | Views: 3.624

TKH 17:10

42,68 +1,36 (+3,29%)

HAAKSBERGEN (AFN) - Technologiebedrijf TKH heeft zijn winstverwachting verhoogd. De impact van de coronacrisis op de Twentse onderneming is minder groot dan eerder werd verwacht. De nettowinst voor heel 2020 wordt nu ingeschat tussen 65 miljoen en 69 miljoen euro.

De brutomarge werd in het derde kwartaal verhoogd naar net geen 50 procent. Dat was in dezelfde periode vorig jaar 46,7 procent. De resultaat- en omzetontwikkeling waren conform eerder uitgesproken verwachtingen maar concrete cijfers werden in de handelsupdate niet genoemd.

Binnen het onderdeel Building Solutions steeg het bedrijfsresultaat (ebita) fors. Bij de divisies Telecom en Industrial Solutions was sprake van een omzetdaling.

TKH start woensdag met de inkoop van eigen aandelen ter waarde van 25 miljoen euro. Het is de bedoeling dat programma binnen vier maanden af te ronden. Op dit moment heeft het bedrijf 2,7 procent van de aandelen in eigen bezit.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
TKH 93% zegt kopen 15 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare