Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Groei handelsactiviteit goed voor Flow Traders

Gepubliceerd op 17 oktober 2019 08:05 | Views: 7.144

Flow Traders 29 mei

31,52 +1,00 (+3,28%)

AMSTERDAM (AFN) - Flow Traders profiteerde afgelopen kwartaal van een toegenomen handelsactiviteit. Vooral in Azië en het Pacifisch gebied was de situatie gunstig voor de beursintermediair. In Noord- en Zuid-Amerika gingen de handelsinkomsten van het bedrijf wel weer stevig omlaag.

Dat laatste komt omdat de opleving aan de overzijde van de Atlantische Oceaan vooral plaatshad in handel waarin Flow Traders minder vertegenwoordigd is. De handelsprestaties van vastrentende waarden in de Verenigde Staten waren niet zoals verwacht.

Alles bij elkaar zag Flow Traders zijn handelsinkomsten op kwartaalbasis toch weer terugzakken, met 1 procent tot 53,3 miljoen euro. Onder de streep bleef 6 procent minder winst over op 12,9 miljoen euro.

Topman Dennis Dijkstra benadrukt in een toelichting dat Flow Traders zijn leidende positie op het gebied van ETP-handel verder wist uit te breiden. Ook slaagde de onderneming er volgens hem in om vast te houden aan een sterke kostendiscipline. De kostenstijgingen waren ruim binnen de verwachtingen, zegt hij.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Flow Traders 74% zegt kopen 19 stemmen

Gerelateerd

Flow Traders

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare