Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Omzetdaling en verlies voor AND

Gepubliceerd op 17 augustus 2017 07:52 | Views: 3.184

AND 10 jul

1,40 -0,01 (-0,36%)

CAPELLE AAN DEN IJSSEL (AFN) - Kaartenmaker AND International Publishers heeft in de eerste zes maanden van het jaar de omzet flink zien dalen. Daarbij dook het bedrijf in de rode cijfers, zo bleek donderdag uit een tussentijds handelsbericht.

Het bedrijf zette een omzet in de boeken van 0,9 miljoen euro, van 6,1 miljoen euro een jaar terug. Onder de streep resteerde een min van 0,8 miljoen euro, tegen een winst van 3,2 miljoen euro in de eerste helft van een jaar eerder.

Volgens topman Hugo van der Linde komen de ,,teleurstellende resultaten'' over de periode vanwege ,,vertragingen in de realisatie van grote en eenmalige deals'', waar het bedrijf sterk van afhankelijk is. Zo werd in februari vorig jaar nog een licentieovereenkomst afgesloten die een substantiële bijdrage leverde aan de omzet over de eerste helft van dat jaar.

AND wees er nu wel specifiek op dat het komende maand tijdens automotiveshow IAA een samenwerking met een ,,leidende automotive-aanbieder'' zal aankondigen. Daarna wil AND een Capital Markets Day houden, waar het onder meer de strategie zal presenteren.

AND geeft geen financiële verwachting over 2017.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
AND 75% zegt verkopen 8 stemmen

Gerelateerd

AND International Publishers

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
7 Posts
| Omlaag ↓
 1. adje5 17 augustus 2017 08:45
  Al jaren roepen ze nu en dan dat er kopers zijn voor hun AND,Ik hoop dat de VEB is gaat kijken in hun keuken want die CEO roept maar wat.Dat spelletje doe hij al een tijdje en je hoor er nooit meer wat over.Daarom beleg ik sinds vorig jaar geen kruimel meer in deze toko.Ieder die ze bezit veel sterkte met deze rommel
 2. mr.Franz 17 augustus 2017 08:55
  Toen de koers op all time high stond en er nog winst gemaakt werd was men in gesprek met overnemende partijen, maar wees deze af. Nu na 6 maanden zwoegen in 2017, 9 ton omzet gemaakt, vrijwel hetzelfde als een gemiddelde tupperware verkoper. het kan verkeren.

  Koers naar 5 euro zou reëel zijn.
 3. gyrolando 17 augustus 2017 14:34
  quote:

  mr.Franz schreef op 17 augustus 2017 08:55:


  Toen de koers op all time high stond en er nog winst gemaakt werd was men in gesprek met overnemende partijen, maar wees deze af. Nu na 6 maanden zwoegen in 2017, 9 ton omzet gemaakt, vrijwel hetzelfde als een gemiddelde tupperware verkoper. het kan verkeren.

  Koers naar 5 euro zou reëel zijn.

  Ik heb zelf meer het idee dat ze vakantie gehouden hebben op kosten van
  de aandeelhouder.Wat een slechte vertoning, in het theater zou je je
  antree geld terug willen.
7 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare