Login
 

Wall Street begint vlak aan nieuwe beursweek

Gepubliceerd op 17 jul 2017 om 15:46 | Views: 730

NY-DJ-Industrial Avg 22 jun

24.580,89 +119,19 (+0,49%)

NEW YORK (AFN) - De Amerikaanse aandelenmarkten zijn maandag met minieme uitslagen aan de nieuwe beursweek begonnen. Het ontbreekt aan nieuws dat de handel na de recordstanden van afgelopen vrijdag een verdere impuls kan geven.

De toonaangevende Dow-Jonesindex stond kort na de openingsbel een fractie lager op 21.629 punten. De bredere S&P 500 zakte 0,1 procent tot 2457 punten. De technologiegraadmeter Nasdaq stond in de vroege handel vrijwel vlak op 6311 punten.

Beleggers verwerkten een licht tegenvallende cijfer over de industrie in en rond New York. De bedrijvigheid in die economisch belangrijke regio bleek afgelopen maand sterke te zijn afgenomen dan economen hadden voorzien.

Vermogensbeheerder BlackRock kwam met resultaten over het tweede kwartaal die niet voldeden aan de verwachtingen van analisten. Ondanks een sterke dan verwachte groei van het beheerd vermogen, vielen de omzet en winst tegen. Het aandeel daalde 2,9 procent.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
NY-DJ-Industrial Avg 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

NY-DJ-Industrial Avg

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links