Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Lavide Holding op 'strafbankje' Euronext

AARDENBURG (AFN) - Lavide Holding is door beursbedrijf Euronext op het zogeheten strafbankje gezet. Dat bleek na een verklaring van het beursfonds.

In de verklaring stond dat het bestuur van Lavide kennis heeft genomen van een noteringsmaatregel door Euronext omdat Lavide nog geen gecontroleerde jaarrekening 2018 heeft. Vanaf 20 mei 2019 zullen gewone aandelen, uitgegeven door Lavide Holding NV, overgebracht worden van de handelsgroep J1 naar de handelsgroep JG.

In het kader van de beoogde ''reserved take over'' (RTO) bereidt Lavide de activa-transactie en een informatie-memorandum voor. Lavide verwacht dat dit een belangrijke stap is, die zal bijdragen aan de bereidheid van een externe accountant om een benoeming bij Lavide te aanvaarden, aldus het persbericht van het beursfonds.

President-commissaris Engele Wijnsma van Lavide verklaarde dat het bij de term RTO gaat het om het inbrengen van activiteiten bij de onderneming door topman Salar Azimi. Hij gaf verder aan dat door de stap van Euronext er bepaalde handelsrestricties tot gevolg zijn voor aandelen Lavide.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Euronext
Lavide Holding

Gerelateerd

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links