Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Lavide Holding op 'strafbankje' Euronext

Gepubliceerd op 17 mei 2019 18:59 | Views: 4.770 | Onderwerpen: Euronext

Euronext 06 jul

92,95 +0,15 (+0,16%)

Lavide Holding 06 jul

0,36 +0,05 (+17,42%)

AARDENBURG (AFN) - Lavide Holding is door beursbedrijf Euronext op het zogeheten strafbankje gezet. Dat bleek na een verklaring van het beursfonds.

In de verklaring stond dat het bestuur van Lavide kennis heeft genomen van een noteringsmaatregel door Euronext omdat Lavide nog geen gecontroleerde jaarrekening 2018 heeft. Vanaf 20 mei 2019 zullen gewone aandelen, uitgegeven door Lavide Holding NV, overgebracht worden van de handelsgroep J1 naar de handelsgroep JG.

In het kader van de beoogde ''reserved take over'' (RTO) bereidt Lavide de activa-transactie en een informatie-memorandum voor. Lavide verwacht dat dit een belangrijke stap is, die zal bijdragen aan de bereidheid van een externe accountant om een benoeming bij Lavide te aanvaarden, aldus het persbericht van het beursfonds.

President-commissaris Engele Wijnsma van Lavide verklaarde dat het bij de term RTO gaat het om het inbrengen van activiteiten bij de onderneming door topman Salar Azimi. Hij gaf verder aan dat door de stap van Euronext er bepaalde handelsrestricties tot gevolg zijn voor aandelen Lavide.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Lavide Holding 90% zegt verkopen 10 stemmen
Euronext 67% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

Euronext

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Euronext

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Lavide Holding

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
| Omlaag ↓
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare