Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Beter Bed wapent zich tegen coronacrisis'

Gepubliceerd op 17 april 2020 10:41 | Views: 3.204

Beter Bed 06 aug

2,57 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Beddenverkoper Beter Bed neemt verschillende maatregelen om zich tegen de gevolgen van de coronacrisis te wapenen. Het bedrijf heeft al akkoorden bereikt met verschillende verhuurders van winkelpanden en kijkt of het in aanmerking komt voor overheidssteun. Ook wordt extra op de kosten gelet en wordt gepraat over een verlenging van afspraken met banken, weten analisten van ING te melden die menen dat voor Beter Bed de financiële positie het enige is dat telt.

De omzetcijfers van Beter Bed zagen er goed uit en ook de bestellingen stegen flink tot halverwege maart allerlei maatregelen werden getroffen in Nederland en België. De toeleveringsketen van Beter Bed is verder vrijwel onaangetast volgens de marktvorsers, die zeggen dat die keten op zo'n 90 procent van de normale capaciteit draait.

ING heeft geen advies voor Beter Bed. Het aandeel stond vrijdag rond 10.10 uur 22,7 procent hoger op 1,53 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Beter Bed 67% zegt kopen 12 stemmen

Gerelateerd

Beter Bed Holding

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare