Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Resultaat Beter Bed iets onder verwachting'

Gepubliceerd op 17 maart 2020 09:38 | Views: 2.531

Beter Bed 11:14

2,55 -0,02 (-0,78%)

AMSTERDAM (AFN) - Beddenverkoper Beter Bed heeft in 2019 een licht tegenvallend bedrijfsresultaat behaald, maar wist wel positief te verrassen met de schuld. Dat meldde KBC Securities in een reactie op de cijfers.

Het bedrijfsresultaat (ebitda) bedroeg 21,2 miljoen euro. KBC had hier 23,4 miljoen euro voorspeld. Aangezien Beter Bed eerder al met omzetcijfers was gekomen, waren daar geen verrassingen te zien, aldus de bank. De nettoschuld was 53,5 miljoen euro, terwijl KBC rekende op 58,6 miljoen euro.

KBC gaf aan blij te zijn dat Beter Bed optimistisch is gestemd ondanks de onrust rond het coronavirus. Het bedrijf zei een goed begin van 2020 te hebben gehad, maar stelde wel dat het virus kan zorgen voor meer terughoudendheid bij klanten. KBC verlaagt zijn koersdoel van 3 naar 2 euro en handhaaft het hold-advies.

Sterker

ING stelde dat de financiële situatie van Beter Bed sterker is dan gedacht, maar dat een snel herstel kan worden ondermijnd door het coronavirus. Dit overschaduwt volgens de bank het positieve handelsbericht. ING heeft momenteel geen beleggingsadvies voor Beter Bed.

Het aandeel Beter Bed noteerde dinsdag omstreeks 09.35 uur een min van 10 procent op iets minder dan 1 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Beter Bed 73% zegt kopen 11 stemmen

Gerelateerd

Beter Bed Holding

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare