Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Beter Bed niet overtuigend'

AMSTERDAM (AFN) - Hoewel Beter Bed in de loop van de tweede jaarhelft een verbetering voorziet van de resultaten in Duitsland, denkt ING niet dat het bedrijf beleggers daarmee zal hebben overtuigd. Dat schrijft analist Tijs Hollestelle vrijdag in een commentaar op de jaarresultaten van de beddenverkoper.

ING vindt de resultaten zelf aan de lichte kant, nadat de derdekwartaalcijfers ook al erg waren tegengevallen. Hij wijst erop dat de Duitse markt erg belangrijk is voor Beter Bed en dat een resultaatverbetering daar vandaan zal moeten komen. Hij handhaaft wel zijn koopadvies en koersdoel van 27,50 euro.

Analist Wim Hoste van KBC wijst erop dat de winst, en daarmee ook het dividend, licht lager is dan verwacht. Hij spreekt evenwel van een ,,solide rendement''. Beter Bed is opgenomen in het favorietenlijstje van KBC voor 2017, mede omdat de bank uitgaat van een geleidelijke verbetering in Duitsland. Het koersdoel staat op 22 euro.

Het aandeel Beter Bed daalde vrijdag in het eerste handelsuur op het Damrak 1,9 procent tot 15,56 euro. Daarmee behoorde het tot de sterkste dalers in de index van kleine fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links