Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Reggeborgh koopt weer stukken VolkerWessels

Gepubliceerd op 17 februari 2020 18:27 | Views: 996

VolkerWessels 10:25

21,60 -0,10 (-0,46%)

AMERSFOORT (AFN) - Grootaandeelhouder Reggeborgh heeft weer aandelen in bouwbedrijf VolkerWessels bijgekocht. Het investeringsfonds van de familie Wessels kocht 28.800 aandelen voor een gemiddelde prijs van 21,90 euro per stuk. Reggeborgh heeft nu 75,16 procent van het bouwbedrijf in handen.

Reggeborgh wil VolkerWessels van de beurs halen en heeft een overnamebod gedaan van 22,20 euro per aandeel, inclusief interim-dividend. Om dat bod succesvol te laten zijn, moet de geldschieter 95 procent van de aandelen in het bouwbedrijf in handen krijgen.

Maandag stemden de aandeelhouders van VolkerWessels op een buitengewone vergadering in met alle agendapunten met betrekking tot de overname van het bedrijf door Reggeborgh.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
VolkerWessels 100% zegt verkopen 1 stemmen

Gerelateerd

VolkerWessels

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare