Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Qatar wil groter aandeel in Deutsche Bank'

Gepubliceerd op 16 december 2018 23:14 | Views: 2.803 | Onderwerpen: Midden-Oosten

DEUTSCHE BANK AG NA O.N. 20 feb

9,86 -0,02 (-0,16%)

FRANKFURT (AFN/BLOOMBERG) - Qatar overweegt zijn aandeel in Deutsche Bank te vergroten. De Duitse zakenkrant Handelsblatt leidt dat af uit een uitspraak van Yousuf Mohamed Al-Jaida, de topman van het staatsbedrijf Qatar Financial Center.

,,Wij gaan investeren in een grote financiële instelling in Duitsland. Dat is besproken in de marge van het Doha Forum en zal binnenkort officieel bekend worden gemaakt", zei hij tegen de krant. Welke instelling dat is wilde hij niet zeggen, alleen dat het een leningverstrekker is waarin Qatar al een aandeel heeft. Dat, plus het feit dat CEO Christian Sewing van Deutsche Bank de enige Duitse topmanager was die deelnam aan het Doha Forum, wijst vrijwel zeker op Deutsche Bank, schrijft Handelsblatt.

De regerende koninklijke familie van het aardgas- en oliestaatje is een van de grootste aandeelhouders van Deutsche Bank. De Qatari's hebben 6,1 procent van de bank in handen. Worden derivatenposities meegeteld, dan komt het aandeel op ruim 9 procent.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
DEUTSCHE BANK AG NA O.N. 67% zegt verkopen 6 stemmen

Gerelateerd

Midden-Oosten

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

DEUTSCHE BANK AG

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Bonost
0
Die geloven ook in een fusie en willen in de grote bank ook een grote aandeelhouder blijven, dus???
jonas
0

Kan een gerucht zijn om de koers op te drijven.

Ander punt: dit soort investeringen vanuit vrouwen onderdrukkende en terrorisme ondersteunende hoek moeten we niet willen en gewoon afkeuren en verbieden.

Dat niet eens zozeer vanuit vage mensenrechten, maar vanuit power politics. Regiems die hier stoken een koekje van eigen deeg geven! Heel gewoon vanuit hun hoek. Dus Qatar eerst maar eens grondig zelf veranderen en steek het geld maar in je achterste en kom er maar achter wat de power van het Westen is.

Ben het helemaal zat met dat soort achterbakse regiem die menen vanwege het geld met hun achterwaartse religie die tegen elke vorm van democratie en voor vrouwenonderdrukking en homomoord is elders de dienst uit te mogen maken.

Tja en de Shell dan? Interesseert me even niet. Eerst dat soort regiems met slavenarbeid, terroristenondersteuning e.d weg.

Sjeiks back to the desert! Het is genoeg geweest.

Groet, Jonas


PS Met die nederigheid richting dat soort regiems moet het ook maar eens afgelopen zijn. Kaag met dat doekkie op haar hoofd en Maxima op een soort achterbankje.

Ik schaam me daarvoor rot en bovendien kunnen zij hun olie en gas niet kwijt dan zijn zij de verliezers want een modern land weten ze niet op te bouwen. Amerikaans schaliegas, kernenergie e.d. alternatieven genoeg.
jonas
0

Quatar zo een beetje hoofdsponsor van CNN met zgn modernistisch gedoe. Ja zeker met die schijnheilige achterwaartse zakkenvullende sjeiks. Oh oh ze zijn zo tolerant daar! En ach ze nemen zoveel arme Palestijnen, vluchtelingen enzo op en betalen buitenlandse gastarbeiders bijzonder royal. Als je dat gelooft dan is toch echt betere informatie nodig.

Kom maar eens daar met een plan voor een mooie katholieke kerk in de hoofdstad en je zult merken: verboden en dat is haram en anti Allah!!! En dat terwijl ze wel allerlei haatzaaimoskeetjes met beroep op onze democratie met miljarden steunen.

Politiek correcte mensen: open eindelijk eens de ogen! Hier zit toch wat scheef?

Groet, Jonas
adritromp
0
quote:

jonas schreef op 17 december 2018 01:55:Quatar zo een beetje hoofdsponsor van CNN met zgn modernistisch gedoe. Ja zeker met die schijnheilige achterwaartse zakkenvullende sjeiks. Oh oh ze zijn zo tolerant daar! En ach ze nemen zoveel arme Palestijnen, vluchtelingen enzo op en betalen buitenlandse gastarbeiders bijzonder royal. Als je dat gelooft dan is toch echt betere informatie nodig.

Kom maar eens daar met een plan voor een mooie katholieke kerk in de hoofdstad en je zult merken: verboden en dat is haram en anti Allah!!! En dat terwijl ze wel allerlei haatzaaimoskeetjes met beroep op onze democratie met miljarden steunen.

Politiek correcte mensen: open eindelijk eens de ogen! Hier zit toch wat scheef?

Groet, Jonashypocriet geluk, dan mag je alles in de wereld van geld gaan verbieden. China die in de hele wereld belangen heeft is geen haar beter dan Qatar, ow en omdat men het niet eens is met Trump moet men investeringen uit Amerika ook maar tegen houden?
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord