Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Studie Probiodrug gepubliceerd in vakblad

Gepubliceerd op 16 oktober 2018 07:30 | Views: 3.018 | Onderwerpen: biotechnologie

VIVORYON THERAPEUT 17:28

4,88 +0,03 (+0,62%)

HALLE (AFN) - Een studie van biofarmaceut Probiodrug is gepubliceerd in het vakblad Alzheimer’s Research & Therapy. Het gaat om onderzoeksresultaten in een studie naar de veiligheid, tolerantie en werkzaamheid van de glutaminylcyclase-remmer PQ912 bij de ziekte van Alzheimer.

De zogeheten SAPHIR-studie is de eerste klinische studie naar PQ912 bij patiënten met vroege vorm van Alzheimer. Het doel van de studie was om de maximaal getolereerde dosis, doelbezetting en behandelingsgerelateerde farmacodynamische effecten te bepalen.

De resultaten van de SAPHIR-studie zijn volgens het bedrijf zeer bemoedigend en ondersteunen het potentieel van PQ912 als een nieuwe ziektemodificerende therapie. Probiodrug werkt aan een grotere proef waarin de resultaten van de studie moeten worden bevestigd.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
VIVORYON THERAPEUT 86% zegt kopen 7 stemmen

Gerelateerd

biotechnologie

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

VIVORYON THERAPEUT

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare