Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Heijmans op de goede weg'

Gepubliceerd op 16 aug 2017 om 09:10 | Views: 2.947

Heijmans 17 jul

8,61 -0,18 (-2,05%)

AMSTERDAM (AFN) - Bouwbedrijf Heijmans is goed op weg met de overgang naar een duurzame winstgevendheid met de Nederlandse activiteiten, Er is echter nog meer nodig om het vertrouwen echt te herstellen, aldus KBC Securities in een reactie op de cijfers.

Heijmans schreef over de eerste helft van dit jaar zwarte cijfers, nadat het bedrijf een jaar geleden diep in de rode cijfers was beland door afschrijvingen op probleemprojecten. Heijmans liet weten dat de afronding van een aantal probleemprojecten nog aandacht vraagt, maar de impact steeds verder afneemt. Het bedrijf richt zich inmiddels alleen nog op de Nederlandse markt, na de verkoop van zijn buitenlandse activiteiten.

KBC adviseert beleggers nog even voorzichtig te zijn met Heijmans totdat concrete signalen zijn te zien van gezonde winstmarges en een ebitda-resultaat van minstens 35 miljoen euro. Het advies voor Heijmans is dan ook hold.

Aandeel

ING sprak van sterke cijfers voor Heijmans, waarbij vooral de verbeterde prestatie bij infra een positief punt is. Verder wijst ING op de schuld die sterker is gedaald dan verwacht. De bank heeft een buy-advies voor Heijmans, maar merkt op dat er nog wel risico's zijn verbonden aan het bedrijf.

Beleggers waren tevreden over de resultaten van Heijmans en het aandeel noteerde omstreeks 10.05 uur 8 procent hoger 7,79 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Heijmans 60% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Heijmans

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links