Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Focus op prognose telecoms bij resultaten'

Gepubliceerd op 16 juni 2020 08:34 | Views: 1.957

KPN 11 aug

2,18 +0,03 (+1,44%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Bij de resultaten van telecombedrijven over het tweede kwartaal zullen de prognoses voor de komende tijd in de belangstelling staan. Dat schrijven analisten bij Berenberg in een sectorrapport.

Tal van telecomconcerns hielden in het eerste kwartaal ondanks de coronacrisis vast aan hun eerder afgegeven prognoses. De grote vraag is of ze dat ook in het tweede kwartaal kunnen doen, nu veel meer bekend is geworden over de economische schade van de pandemie. Vooral in Italië en Spanje kan de situatie tegenvallen, waarschuwen de kenners.

Verder hebben de marktvorsers vooral voorkeur voor telecomconcerns die ongeacht de marktomstandigheden het goed zullen doen in het huidige onzekere klimaat. KPN behoort tot die groep en staat daarom op de 'top pick'-lijst samen met branchegenoten als Deutsche Telekom.

Berenberg heeft een koopadvies op KPN. Het aandeel van het telecombedrijf sloot maandag op 2,21 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
KPN 55% zegt kopen 11 stemmen

Gerelateerd

KPN Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare