Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Consumentenvertrouwen VS zakt weg

ANN ARBOR (AFN) - Het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten is deze maand stevig gedaald. Dat blijkt uit een voorlopige schatting die de Universiteit van Michigan vrijdag heeft gepubliceerd.

De index die het sentiment onder Amerikaanse consumenten weergeeft, ging voor juni naar 94,5, van 97,1 in mei. Economen rekenden in doorsnee op een niveau van 97,0.

Analisten van ING merken op dat het consumentenvertrouwen nu weer terug is op 'pre-Trump levels'. Sinds oktober vorig jaar bevond de graadmeter zich niet meer op zo'n zwak niveau. Volgens ING heeft deze ommezwaai in het sentiment waarschijnlijk te maken met het feit dat er van de voorgenomen belastingmaatregelen en andere plannen van president Donald Trump nog altijd weinig is terechtgekomen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 16 juni 2017 17:17
    De amerikaanse cijfers worden er ook niet beter op,je zou bijna denken dat ik zo'n amerikaan ben,opnieuw ging mijn metaal lievelingetje aperam door de modder,gisteren heb ik hem net onder de 40€ bijgekocht,want ik dacht,dit is absoluut de bodem en kijk vandaag eens,er knalt zomaar nog een euro af,nu heb ik hem nog bijgekocht op 38,92€ en lijkt het er op dat, dat groen blijft,want ik snap van dit hele gebeuren niks,het koersbord bij Dalm spreekt,van rust in de tent,van de week werd aaangegeven dat de vraag naar rvs stijgende is en dat op de Filipijnen er een aantal nikkelmijnen dicht gaat,terwijl aperam door goed management,meer winst wilde gaat maken,stuk voor stuk gunstige zaken voor aperam en toch blijft hij maar verongelukken,ik niet begrijpen!!
    Het word voor mij een diep donker rode beursweek,helaas,geluk ermee!!!
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links