Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Saxo geeft aandeelhouders BinckBank meer tijd

Gepubliceerd op 16 mei 2019 17:56 | Views: 2.985 | Onderwerpen: banken

AMSTERDAM (AFN) - Aandeelhouders van broker BinckBank krijgen meer tijd om hun aandelen aan te melden bij Saxo Bank. De Deense branchegenoot geeft ze nu tot 31 juli om akkoord te gaan met het bod van 424 miljoen euro. Eerder moesten Binck-beleggers uiterlijk 22 mei hun aandelen aanmelden.

Een aantal aandeelhouders meende eerder dat het bod van Saxo Bank te laag was. Onder meer grootaandeelhouder John Fentener van Vlissingen en de Vereniging van Effectenbezitters vonden dat er meer in het vat zat, maar zij kregen vorige maand bij de aandeelhoudersvergadering van BinckBank nauwelijks steun.

Saxo Bank en BinckBank denken dat ze voor 31 juli al goedkeuring hebben van toezichthouders. Ze gaan er dan ook nog altijd van uit de overname in het derde kwartaal af te kunnen ronden.

Gerelateerd

banken

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
  1. Regeis 24 mei 2019 11:35
    Als kleine belegger ben ik hier niet blij mee. Mijn bank heeft mijn stukken (22 mei) automatisch aangemeld voor verkoop en nu ligt het voor een aantal maanden als dood geld op de plank. Het wordt al met verlies (verplicht) verkocht en kan het niet herbeleggen nu de koersen laag zijn. Frustrerend!
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare