Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Toelichting Sligro over België geeft comfort'

Gepubliceerd op 16 mei 2019 om 10:22 | Views: 3.126 | Onderwerpen: België

Sligro 17:35

24,85 -0,20 (-0,80%)

AMSTERDAM (AFN) - Sligro gaf bij zijn beleggersdag inzicht in zijn groeiplannen in België. Kenners bij ING vinden de toelichting ''geruststellend'' maar zien geen aanleiding om aan de verwachtingen te sleutelen. Ook analisten bij KBC Securities beoordelen de nieuwe informatie als ''neutraal''.

Volgens ING houdt Sligro aan zijn ambities vast om tot de top-3 grootste marktspelers in België te behoren. De Belgische markt is goed voor zo'n 80 procent van de omvang van de Nederlandse markt. Het groothandelsbedrijf gaat voortaan volgens ING op ''een meer opportunistische manier'' te werk om marktaandeel te veroveren door onder meer naar fusies en overnames te kijken.

Marktvorsers bij KBC vonden de beleggersdag informatief. Zij benadrukken onder andere de toelichting over de Sligro-groothandel in Antwerpen waar een geschil gaande is over een vergunning. Sligro verwacht volgens KBC dat de groothandel in Antwerpen over 3 tot 4 jaar winstgevend wordt.

ING handhaaft zijn hold-advies voor Sligro met een koersdoel van 38 euro. KBC houdt eveneens vast aan zijn accumulate-advies en hanteert een richtprijs van 37,5 euro. Het aandeel noteerde omstreeks 10.15 uur vlak op 31,95 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Sligro 100% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

België

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Sligro Food Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links