Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Goede update van SBM Offshore'

Gepubliceerd op 16 mei 2019 09:42 | Views: 3.059

HAL Trust 27 jan

144,60 -2,20 (-1,50%)

SBM Offshore 27 jan

15,80 -0,26 (-1,59%)

AMSTERDAM (AFN) - Maritiem oliedienstverlener SBM Offshore is met een goed handelsbericht naar buiten gekomen, zonder verrassingen. Dat meldde KBC Securities in een reactie.

Het bericht lag volgens KBC in lijn met de verwachtingen, waarbij de divisie Turnkey goed bijdroeg en het project Liza Destiny op koers ligt. De bank denkt dat SBM de komende jaren een solide positie heeft om te profiteren van de groeiende markt voor FPSO's. Het advies is buy, met een koersdoel van 20 euro.

ING was ook te spreken over het handelsbericht van SBM. De bank zei dat er werk genoeg is voor het bedrijf, waarbij de juiste contracten worden gekozen en vooruitgang wordt geboekt met het nieuwe Fast4Ward-programma voor het sneller bouwen van FPSO's met grotere productiecapaciteit. Ook ING hanteert een buy-advies en koersdoel van 20 euro voor SBM.

Het aandeel SBM noteerde donderdag omstreeks 09.35 uur een min van 1,1 procent op 16,77 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
HAL Trust 100% zegt kopen 1 stemmen
SBM Offshore 100% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

SBM Offshore

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord