Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Bouygues: minder concurrentie op telecommarkt

Gepubliceerd op 16 mei 2019 om 09:18 | Views: 1.181

ALTICE EUROPE N.V. 18 okt

5,29 0,00 (0,00%)

Bouygues 18 okt

38,75 0,00 (0,00%)

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - De fikse concurrentie op de Franse telecommarkt is duidelijk aan het afnemen. Dat zei Philippe Marien, plaatsvervangend directeur van het Franse conglomeraat Bouygues, in een toelichting op de eerstekwartaalcijfers.

Het concern als geheel haalde meer omzet dan een jaar geleden, geholpen door zijn telecomdivisie. Bouygues Telecom zag de hoogste groei ooit in het aantal nieuwe klanten dat een abonnement voor een glasvezelaansluiting afsloot. Het ging om bijna 100.000 nieuwe klanten. Bij de mobiele tak kwamen er zo'n 459.000 klanten bij. Daarnaast daalde het aantal vertrekkende klanten.

De trends zetten door in het tweede kwartaal, aldus het Franse bedrijf. De totale omzet in de eerste drie maanden van dit jaar bedroeg 7,9 miljard euro, tegen 6,8 miljard euro een jaar eerder. Onder de streep resteerde wel een verlies van 59 miljoen euro. In het eerste kwartaal van 2018 schreef Bouygues nog een winst.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
ALTICE EUROPE N.V. 80% zegt kopen 5 stemmen
Bouygues 60% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

ALTICE EUROPE N.V.

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Bouygues

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links