Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Kleiner verlies voor Probiodrug

Gepubliceerd op 16 mei 2019 07:33 | Views: 1.800 | Onderwerpen: biotechnologie

VIVORYON THERAPEUT 21 feb

5,79 -0,14 (-2,36%)

HALLE (AFN) - Biotechnologiebedrijf Probiodrug heeft zijn eerste kwartaal met een kleiner verlies afgesloten dan een jaar eerder. Het Duitse bedrijf dat een notering heeft op de beurs in Amsterdam behaalde wederom nog geen omzet.

Onder de streep resteerde een verlies van 859.000 euro. Een jaar geleden was dit ruim 1,5 miljoen euro. De onderneming, die werkt aan geneesmiddelen tegen alzheimer, gaf veel minder uit aan onderzoek en ontwikkeling. Deze kosten liepen terug tot 443.000 euro, meer dan een halvering ten opzichte van de eerste drie maanden van 2018.

Ook de algemene en administratieve kosten kwamen lager uit op 410.000, tegen 513.000 een jaar terug. De kaspositie kwam eind maart uit op 2,5 miljoen euro. Eind december was dat nog 3,8 miljoen euro.

Probiodrug haalde afgelopen maand 8,2 miljoen euro met een private aandelenemissie. Het bedrijf wil dit geld inzetten om de fase-2 proef de glutaminylcyclase-remmer PQ912 bij de ziekte van Alzheimer te starten.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
VIVORYON THERAPEUT 60% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

biotechnologie

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

VIVORYON THERAPEUT

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord