Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

New Sources Energy wil belang in NaGa

Gepubliceerd op 16 april 2019 18:04 | Views: 1.374

AMERSFOORT (AFN) - New Sources Energy (NSE) overweegt een belang in het Nederlandse NaGa Solar Holding (NaGA) te nemen. NaGA is een projectenontwikkelaar in de zonne-energie sector. Er worden momenteel verkennende gesprekken gevoerd.

Financiële details of de mogelijke omvang van de deelneming zijn niet verstrekt. Wel sprak een zegsman van NSE van een ,,aanzienlijk belang''. Volgens NSE past een deelname in NaGA in de strategie om in projecten gericht op duurzame energieopwekking te investeren. NaGA ontwikkelt zonneparken in binnen en buitenland. Vooral de internationale projecten laten een sterke groei zien. Daarnaast levert NaGA oplossingen voor daken en parkeervoorzieningen.

Als NSE overeenstemming bereikt met NaGA, zal een boekenonderzoek de vervolgstap zijn. Bij positieve afronding hiervan wordt de transactie ter goedkeuring voorgelegd aan de aandeelhouders. De verwachting is dat het gehele traject circa zes maanden in beslag neemt.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare