Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Deutsche Bank gesommeerd info Trump te delen

Gepubliceerd op 16 april 2019 06:55 | Views: 3.330 | Onderwerpen: Donald Trump

DEUTSCHE BANK AG NA O.N. 19 feb

9,88 -0,03 (-0,30%)

WASHINGTON (AFN/RTR) - Twee commissies van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden hebben een aantal financiële instellingen verzocht informatie te overhandigen met betrekking tot de financiën van president Donald Trump. Een van de instellingen is de Deutsche Bank, zo maakten de Democratische leiders van de commissies bekend.

,,Het mogelijke gebruik van het Amerikaanse financiële stelsel voor ongeoorloofde doeleinden is een zeer ernstige zorg'', verklaarde voorzitter Maxine Waters van het comité voor financiële diensten de stap. Adam Schiff van de inlichtingencommissie sprak van een ,,vriendelijke sommatie aan Deutsche Bank''.

De commissies zijn al langer in gesprek met Deutsche Bank over Trumps zakelijke banden. Sinds de Democraten de controle hebben overgenomen in het Huis van Afgevaardigden zijn ze via de commissies onderzoeken gestart naar het financiële verleden van Trump.

Geldschieters

Deutsche Bank heeft de Trump Organization honderden miljoenen dollars geleend voor vastgoedprojecten en is een van de weinige grote geldschieters die grote sommen krediet aan Trump heeft gegeven na een reeks faillissementen bij zijn hotel- en casinobedrijven in de jaren negentig.

Volgens The New York Times zijn ook de banken Citigroup, JPMorgan Chase en Bank of America verzocht informatie te delen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
DEUTSCHE BANK AG NA O.N. 83% zegt verkopen 6 stemmen

Gerelateerd

Donald Trump

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

DEUTSCHE BANK AG

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
luuk4
0
De DemocRATS blijven het proberen.Ze verspelen hun kans op een Democratische President dagelijks.Wat een sneu ondemocratisch clubje is dit geworden.Ze worden met de dag krankzinniger.
Daan 008
1

Wanneer de president boven de wet van het land mag staan.
Wanneer misdaden mogen.
Als dat democratie is.


het zwaard
0
Dat ze hem gaan hem pakken op belastingontduiking, dat staat in de sterren geschreven en dat weet Trump ook. Hij zal zich proberen te weren zoals een duivel in 'n wijwatervat. Destijds hebben ze ook dit recept met Al Capone toegepast, en met succes. Zijn handlangers lieten hun baas over aan zijn lot, zo niet was hun hetzelfde lot beschoren. Idem voor die van Trump.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord