Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Netflix optimistisch over aanwas abonnees

Gepubliceerd op 16 apr 2018 om 22:31 | Views: 1.517

Netflix 18 apr

360,35 +5,61 (+1,58%)

LOS GATOS (AFN/BLOOMBERG) - Netflix scoort goed met zijn strategie van zelf geproduceerde series en films. De streamingdienst verwacht daar ook het komende kwartaal de vruchten van te plukken in de vorm van veel nieuwe abonnees.

Het komende kwartaal verwacht Netflix 6,2 miljoen nieuwe klanten te mogen verwelkomen. Dat is een stuk meer dan de 4,8 miljoen nieuwe abonnees waar analisten gemiddeld van uitgingen. In het voorbije eerste kwartaal kreeg Netflix er wereldwijd ruim 7,4 miljoen abonnees bij. Ook dat waren er meer dan verwacht.

De omzet van Netflix steeg met ruim 40 procent naar 3,7 miljard dollar. Onder de streep bleef daar 290 miljoen dollar van over, tegenover 178 miljoen dollar een jaar eerder.

Netflix biedt series en films aan die niet elders te zien zijn. In het eerste kwartaal scoorde het platform onder meer met de sciencefictionserie Altered Carbon. Dit jaar steekt het bedrijf 7,5 miljard tot 8 miljard dollar in de productie van eigen series en films.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Netflix 100% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Netflix

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links