Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Fusiegesprekken Stern en Hedin op de lange baan

Gepubliceerd op 16 maart 2020 09:07 | Views: 1.910

Stern 27 nov

12,10 +0,10 (+0,83%)

AMSTERDAM (AFN) - Autobedrijf Stern en zijn Scandinavische branchegenoot Hedin Automotive hebben hun gesprekken over een fusie vanwege het nieuwe coronavirus op de lange baan geschoven. Dat maakte Stern bekend. De bedrijven willen zich met de huidige crisis vooral op de eigen bedrijfsvoering storten.

Stern en Hedin kondigden eerder dit jaar aan te praten over een fusie. De twee bedrijven denken elkaar goed aan te kunnen vullen, zowel qua landen waar ze opereren als automerken die ze verkopen.

Het al in een vergevorderd stadium verkerende fusieproces wordt opgeschort totdat de invloed van de coronacrisis is uitgewerkt, meldden de ondernemingen. Stern had al eerder besloten alle noodzakelijke maatregelen te nemen om de balans en liquiditeitspositie te beschermen. Zo geldt een investeringsstop en verlaging van de voorraden en worden andere kostenbesparingen gerealiseerd.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Stern 67% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare