Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

PostNL blijft post en pakketten bezorgen

Gepubliceerd op 16 maart 2020 07:58 | Views: 4.679

PostNL 09:19

1,50 +0,10 (+7,39%)

DEN HAAG (AFN) - PostNL zet de bezorging van post en pakketten gewoon voort. Het postbedrijf meldt in een verklaring dat er wel een aantal maatregelen worden getroffen om werknemers te beschermen. Het bezorgen van post, pakketten en andere zendingen draagt volgens PostNL bij aan het in stand houden van het maatschappelijke verkeer.

Topvrouw Herna Verhagen van PostNL zegt dat het bedrijf er alles aan doet om de universele postdienst en de bezorging van pakketten en andere zendingen op verantwoorde wijze voort te kunnen zetten. PostNL volgt de richtlijnen van de overheid en houdt contact met de autoriteiten om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Consumenten hoeven tot nader order niet meer op een handheld scanner te tekenen voor ontvangst van een pakket of een aangetekende verzending. De bezorger zal dat namens de ontvanger doen door de laatste drie tekens van het nummer van paspoort of rijbewijs te noteren na ontvangst. Verder wordt gewerkt aan de verruiming van de dagelijkse bezorgtijd en andere maatregelen voor postbezorgers. Dat vergemakkelijkt voor hen de opvang van jonge kinderen thuis, aldus PostNL.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
PostNL 82% zegt kopen 28 stemmen

Gerelateerd

PostNL Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
12 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 5 Machiavelli 16 maart 2020 08:06
  quote:

  Sander1234 schreef op 16 maart 2020 08:02:


  Post en paketten gaandoor-mensen gaan nu veel meer bestellen-post nl gaat vee meer verdienen- post nl keihard afgestraft- post nl dus kopen en laten staan?
  Klinkt logisch. Iemand ander idee?


  Hoe meer de grote jongens gebruik maken van PostNL met vaste contracten hoe lager de marges voor PostNL. Dat staat nu eenmaal in de contracten die voor langere tijd lopen. Niet kopen nee!
 2. forum rang 4 Reply 16 maart 2020 08:13
  quote:

  Sander1234 schreef op 16 maart 2020 08:02:


  Post en paketten gaandoor-mensen gaan nu veel meer bestellen-post nl gaat vee meer verdienen- post nl keihard afgestraft- post nl dus kopen en laten staan?
  Klinkt logisch. Iemand ander idee?


  Daarnaast ook nog eens dalende brandstofkosten aan de pomp. En er rijden heel wat van die busjes de hele dag rond.
 3. Dangr 16 maart 2020 08:55
  quote:

  FairValue schreef op 16 maart 2020 08:41:


  PostNL is een van de winnaars. Het bedrijf zal sterker uit deze crisis komen. En hogere koersen dan nu.


  Om te zeggen dat ze sterker uit deze crisis komen is wat voorbarig. Dat weet je nooit met Herna aan het roer.

  Feit is wel dat zij als een van de weinige bedrijven geen negatieve effecten gaan ondervinden van het Corona virus. De huidige koers is dus echt een mooi instapmoment om een flink rendement te behalen binnen een paar weken / maanden.
12 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare