Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Apple werkt aan opvouwbare iPhone'

Gepubliceerd op 16 januari 2021 07:24 | Views: 3.338

Apple 05 mrt

121,42 +1,29 (+1,07%)

APPLE INC. 05 mrt

101,22 +1,77 (+1,78%)

CUPERTINO (ANP) - Apple is bezig met de ontwikkeling van een opvouwbare iPhone, al zijn er nog geen concrete plannen om die daadwerkelijk op de markt te gaan brengen. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van een ingewijde. Rivalen zoals het Zuid-Koreaanse Samsung en het Chinese Huawei verkopen al opklapbare smartphones.

De ontwikkeling is nog in een vroege fase, want Apple heeft tot dusver enkel opklapbare schermen ontworpen, zegt de bron. Er zijn nog geen volledige prototypes in de onderzoeksfaciliteiten van het bedrijf. Intern zou bij het Amerikaanse technologieconcern worden gepraat over verschillende formaten voor die schermen. Kenners denken dat het nog wel jaren kan gaan duren voordat Apple met een opvouwbare iPhone kan komen.

Apple zou nu vooral bezig zijn met de nieuwste generaties van zijn iPhone en iPad die later dit jaar worden gepresenteerd. Naar verluidt is het bedrijf niet van plan grote veranderingen aan te brengen in de apparaten, na de opwaarderingen en verbeteringen van vorig jaar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
APPLE INC. 50% zegt kopen 2 stemmen
Apple 60% zegt verkopen 5 stemmen

Gerelateerd

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. Nuchtertransparant 16 januari 2021 08:46
    quote:

    Donald de Kwakerd schreef op 16 januari 2021 08:38:


    Lekker vernieuwend...
    Dat was de iPhone op zich ook niet. Alleen hebben ze er wagonladingen geld mee verdiend. De eerste zijn is niet altijd de beste of de meest winstgevende zijn. Xerox heeft de muis uitgevonden en had al een windows achtige omgeving begin jaren '80. Microsoft en Apple gingen er mee aan de haal.
9 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare