Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wolters Kluwer breidt uit in risicobeheersoftware

Gepubliceerd op 16 januari 2020 10:54 | Views: 1.313

Wolters Kluwer 09:00

72,92 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Wolters Kluwer neemt de Nederlandse leverancier van risicobeheersoftware CGE Risk Management Solutions over. Daarmee wil de informatie- en dataleverancier zijn positie op de groeiende markt voor risicobeheersoftware versterken. CGE wordt bij Wolters Kluwer onderdeel van dezelfde softwaregroep die ook Enablon en eVision omvat.

Hoeveel de beursgenoteerde onderneming voor het bedrijf betaalt, is niet naar buiten gebracht. CGE, met ongeveer dertig werknemers, was in 2018 goed voor een omzet van circa 5 miljoen euro. De deal kan waarschijnlijk in in het eerste kwartaal worden afgerond. De transactie zal naar verwachting een positief maar immaterieel effect hebben op de gecorrigeerde winst in het eerste volledige jaar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Wolters Kluwer 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Wolters Kluwer

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare