Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Morgan Stanley verlaagt advies SBM

Gepubliceerd op 16 januari 2019 08:16 | Views: 3.928 | Onderwerpen: advies

HAL Trust 16:22

110,60 0,00 (0,00%)

Morgan Stanley 16:39

47,78 +0,15 (+0,30%)

SBM Offshore 16:39

13,49 -0,18 (-1,32%)

AMSTERDAM (AFN) - De vooruitzichten voor de langere termijn is voor oliedienstverleners enigszins onzeker. Dat stellen analisten van Morgan Stanley in een rapport, waarin ze het advies voor SBM Offshore verlaagden naar underweight van equalweight.

De marktkenners van de bank verlaagden verder onder meer de verwachte winsten van bedrijven in de sector voor de komende drie jaar met maximaal een vijfde. Ook het aantal nieuwe orders schatten ze nu lager in dan ze eerder deden. Wel geven ze aan dat als de olieprijs boven de 70 dollar per vat komt er een nieuwe situatie ontstaat.

Morgan Stanley denkt wel dat de huidige opleving nog even aan kan houden. Onder meer de verwachte stijging van de olieprijzen als gevolg van de productiebeperkingen van de OPEC zouden goed moeten zijn voor bedrijven in de sector, schrijven de analisten.

Morgan Stanley hanteert een koersdoel van 17 euro voor SBM Offshore. Het aandeel sloot dinsdag op 14,15 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
HAL Trust 71% zegt kopen 7 stemmen
SBM Offshore 71% zegt kopen 7 stemmen
Morgan Stanley 60% zegt verkopen 5 stemmen

Gerelateerd

advies

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Morgan Stanley

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

SBM Offshore

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Ger1948 16 januari 2019 10:27
    Daar heb je er weer een. Als,als,als, dan kijken we weer even hoor, en als,als, dan denken we dat we de koersdoelen weer gaan bijstellen. Het mooie is dat dit allemaal "marktkenners " zijn. Gisteren riep Deutsche Bank dat ING te duur zou zijn.Andere "kenners " zijn het daar weer niet mee eens. Je blijft lachen.
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare