Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

IEX koppelt platform aan dat van DeGiro

Gepubliceerd op 16 januari 2019 07:33 | Views: 5.788

IEX Group 15 sep

2,50 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Aanbieder van beleggersinformatie IEX gaat zijn systemen koppelen met die van DeGiro. Klanten van de onlinebroker krijgen daardoor bij IEX continu actuele informatie over hun beleggingsportefeuille.

Volgens IEX wordt gepersonaliseerde dienstverlening aan beleggers door de grootbanken steeds verder afgebouwd. Technische ontwikkelingen maken het mogelijk dat IEX in dat gat springt, stelt operationeel directeur Jean-Paul van Oudheusden. Hij laat verder weten dat DeGiro en IEX ,,als eerste'' hun systemen koppelen.

Financiële details van de samenwerking zijn niet bekendgemaakt.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
IEX Group 57% zegt kopen 14 stemmen

Gerelateerd

IEX Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
8 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 5 Arie40 16 januari 2019 10:22
  Hopelijk wordt het een succes. Daar kunnen we dan vervolgens allemaal van profiteren. Als je nu op een bedrijf drukt zie je wel de koers maar de vakjes 'fundamenteel, analyse, nieuws, etc die zijn leeg. Daardoor lijkt de IEX oppervlakkig gezien een volwassen site maar is het dat dus nog niet als je werkelijk toegevoegde waarde wilt hebben

  Positie is dat ze zich middels het "premium" gebeuren en nu deze samenwerking met de Giro wel aan het ontwikkelen zijn. Hopelijk investeren ze dat geld en wordt het niet omgezet in de nieuwste BMW of Tesla.

  PS ik ben premium lid en vind dat ik best wat kritisch mag zijn . Ik betaal immers 15 euro per maand.
 2. IEX. 16 januari 2019 12:11
  Geachte Rene l,

  Bedankt voor uw vraag.

  U vroeg zich af wie er mee kan kijken in de portefeuille(s) die u bij IEX beheert en gekoppeld zijn met DeGiro. Een belangrijke en terechte vraag die ik graag voor u toelicht.

  IEX hecht veel waarde aan het beschermen van de data van haar klanten. De portefeuille-data die u deelt met IEX blijft dan ook uw data. Uw gegevens wordt niet gedeeld met derden. De portefeuille van DeGiro die u koppelt is dus privé en niet inzichtelijk voor anderen.

  Daarnaast maakt IEX gebruik van een versleutelde verbinding (SSL). Hiermee waarborgt IEX uw data en privacy. Mocht u hier meer informatie over willen lezen dan verwijs ik u graag door naar onze privacyverklaring.

  IEX levert haar klanten relevante en actuele informatie. Een voordeel van een koppeling met DeGiro voor u als klant is dat IEX het nieuws, de koersen en adviezen voor u filtert op basis van de aandelen in uw portefeuille.

  Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,
  IEX
 3. Dennis20 23 juli 2020 15:17
  Werkt deze koppeling nog? Bij mij doet hij het ook niet namelijk.

  Gerelateerde vraag: is er een mogelijkheid om je portefeuille van DeGiro ergens te tracken en volgen? En de totale waardeontwikkeling bijv. te vergelijken met jouw benchmark (bijv. de S&P500)?

  Zo niet, zouden mensen hier uberhaupt geinteresseerd zijn? Ik zit er namelijk over te denken om dit dan zelf proberen te ontwikkelen met een vriend
8 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare