Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Applied Materials profiteert van 5G

Gepubliceerd op 15 november 2019 06:53 | Views: 2.510

ASMI 21 okt

133,25 -1,00 (-0,74%)

SANTA CLARA (AFN/BLOOMBERG) - De Amerikaanse toeleverancier aan de chipsector Applied Materials verwacht een sterk begin van zijn nieuwe boekjaar. De onderneming denkt dat meer klanten hun apparatuur zullen opwaarderen voorafgaand aan de introductie van 5G in belangrijke markten, zo liet het weten.

Applied Materials wordt gezien als een barometer voor de halfgeleiderindustrie. "We zijn optimistisch over 2020, met een toename van investeringen gedurende het hele jaar", aldus topman Gary Dickerson. Het bedrijf rekent op een winst in het eerste kwartaal van het boekjaar van ongeveer 4,1 miljard dollar, met een bandbreedte van 150 miljoen dollar erboven of eronder. De aangepaste winst per aandeel komt waarschijnlijk uit tussen de 0,87 dollar en 0,95 dollar.

In het vierde kwartaal van het boekjaar van Applied Materials, dat eind oktober eindigde, zakte de omzet van de onderneming marginaal tot ruim 3,7 miljard dollar. De aangepaste winst per aandeel bedroeg 0,80 dollar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ASMI 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 Knight V 15 november 2019 07:41
  5G en 6G is de toekomst voor investeringen.

  AsML, KPN, Nokia, Qualcom, Huawei, AsMI, Alcatel.....

  Ze gaan er allemaal van profiteren door

  Smart apparaten
  Kunstmatige intelligentie
  Zelfrijdende auto
  WIFI smart stadium, steden, venues, luchthaven.

  Top..... nu hopen dat Europa snelle beslissingen voert ipv zeuren over stikstof (impact is 0,07% !!!! als we 100 km gaan rijden) en klimaatverandering (=0,000001% impact) en over stralingen.

  Klimaat, stikstof leveren geen werkgelegenheid, groei economie.

  Problemen pak je aan door Amerika weer aan tafel te krijgen ipv. als kleinste land de wereld wil veranderen, waar niemand op je zit te wachten tijdens besprekingen of uitgenodigd wordt (Nato, Wereldbank, klimaat forums, EU topoverleg).

1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare