Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Probiodrug waarschuwt voor rode cijfers

Gepubliceerd op 15 oktober 2018 08:12 | Views: 2.605 | Onderwerpen: biotechnologie

VIVORYON THERAPEUT 29 mei

3,99 -0,04 (-0,99%)

HALLE (AFN) - Biotechnologiebedrijf Probiodrug waarschuwt voor dieprode cijfers. Volgens het Duitse concern, dat een notering heeft in Amsterdam, zijn deze toe te schrijven aan gebudgetteerde exploitatieverliezen die voortkomen uit de dagelijkse bedrijfsvoering, zo werd in een verklaring gemeld.

Omdat het ,,cumulatieve verlies" naar verwachting hoger zal uitvallen dan de helft van het nominale aandelenkapitaal is Propbiodrug verplicht dit te melden. Ook moet de biotechnoloog aandeelhouders bijeen roepen. De uitnodiging voor deze bijeenkomst, waarin tekst en uitleg zal worden gegeven, volgt volgens Priobiodrug binnen afzienbare tijd.

Probiodrug werkt aan geneesmiddelen tegen de ziekte van Alzheimer. Dit jaar werd nog geen omzet in de boeken gezet. Het bedrijf zegt dat het nog voldoende geld in kas heeft om het tot en met het derde kwartaal van volgend jaar uit te zingen. Probiodrug doet er nu alles aan om de financiële basis te versterken.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
VIVORYON THERAPEUT 50% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

biotechnologie

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

VIVORYON THERAPEUT

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare