Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Covid-19-onderzoek Kiadis opmaat naar meer'

Gepubliceerd op 15 september 2020 09:24 | Views: 4.316

Kiadis Pharma 17:35

1,55 -0,03 (-1,84%)

AMSTERDAM (AFN) - Kiadis' onderzoek naar de mogelijke werking van zijn Natural Killer-cellen tegen het nieuwe coronavirus biedt kansen voor de verbreding van het ontwikkelingsprogramma naar andere infectieziekten. Dat schrijven analisten van KBC Securities in een reactie op de Amerikaanse subsidie van 9,5 miljoen dollar voor het onderzoek.

Kiadis' Natural Killer-cellen worden nu vooral onderzocht als middel tegen kanker. Volgens kenners van de Belgische bank biedt het Covid-19-onderzoek van Kiadis een kans om na te gaan of het platform van de biotechnoloog kan concurreren met de inzet van antistoffen voor de preventie van bijvoorbeeld griepgolven of pandemieën. Dit is vooral relevant voor mensen met een verzwakt immuunsysteem, voor wie een vaccin soms geen optie is.

KBC verhoogt het koersdoel voor Kiadis met 0,30 euro tot 2,80 euro, omdat de biotechnoloog door de subsidie een beter gevulde kas heeft. Het advies blijft hold. Het aandeel Kiadis stond in de eerste handelsminuten 4,2 procent hoger op op 3,99 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Kiadis Pharma 62% zegt kopen 21 stemmen

Gerelateerd

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
5 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare