Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Knab en Aegon Bank samen onder nieuwe leiding

Gepubliceerd op 15 augustus 2019 16:32 | Views: 7.499 | Onderwerpen:

Aegon 25 sep

2,05 +0,01 (+0,24%)

AMSTERDAM (AFN) - Verzekeraar Aegon voegt zijn bankactiviteiten samen met Knab. De twee onderdelen van Aegon gaan verder onder de naam Knab en komen per 1 oktober onder leiding van Nadine Klokke, die onder meer 17 jaar ervaring heeft bij ING.

Klokke zegt voort te willen borduren op de stevige basis van Knab, dat momenteel 650.000 klanten heeft. "Ik ga er alles aan doen om samen met het team de hoge klantwaardering en onze stevige positie in de markt te continueren."

Volgens topman van Aegon Nederland Maarten Edixhoven onderscheid Knab zich met zijn hoge klantwaardering. "We zien dat steeds meer klanten voor Knab kiezen. Ik heb er alle vertrouwen in dat Nadine het succes verder gaat uitbouwen."

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Aegon 86% zegt kopen 22 stemmen

Gerelateerd

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Aegon

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Ron Kerstens 15 augustus 2019 18:50
    Van de CDA kandidatenlijst;

    10. Nadine Klokke (1976)Open voor verandering, verbindend, energiek en no-nonsense zijn woorden die Nadine Klokke typeren. Ze woont met veel plezier met haar gezin in Amsterdam Oud-West. Zelf is ze opgegroeid in de provincie in een warm en hecht gezin, met een speciale plek voor haar grootvader. Als actief CDA-er, en later Raad van State lid, inspireerde hij haar meermalig. Al tijdens haar middelbare schooltijd was ze actief bij het CDJA Utrecht. Geïnteresseerd in organisaties en handel studeerde ze bedrijfskunde aan de Erasmus en is zij sindsdien werkzaam bij de ING.Vanwege haar blijvende interesse in de rechts/verzorgingsstaat, rondt ze momenteel haar rechtenstudie aan de VU af.Ze heeft de eerste jaren veel internationaal gewerkt. Daarna is ze gaan samenwonen in Amsterdam, waar ze bijna 10 jaar woont. Met haar jonge gezin(1 en 4 jaar) is ze daar echt geland. Haar leefomgeving is direct relevant geworden en Amsterdam haar tweede liefde. "Omdat niet altijd succes en carrière nummer 1 zijn, maar vooral leefbaarheid, en toekomst mede voor onze kinderen", zet zij zich in voor het CDA, en vooral voor onze samenleving!
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare