Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Redelijke resultaten NN Group'

Gepubliceerd op 15 aug 2019 om 09:22 | Views: 2.072

NN Group 14:12

32,64 +0,25 (+0,77%)

AMSTERDAM (AFN) - De resultaten van NN Group over het tweede kwartaal waren redelijk. Dat concluderen analisten van KBC Securities in een rapport over de verzekeraar. De resultaten waren weliswaar iets minder dan verwacht, maar de marktkenners denken dat dit een eenmalige tegenvaller betreft.

De operationele winst kwam net onder de schatting van de marktconsensus uit. Dat is volgens KBC grotendeels gedreven door de mindere resultaten van de investeerderstak. De marktvorsers zijn ook sceptisch over de betere prestatie van de niet-levensverzekeringendivisie. De hogere claims voor invaliditeitsverzekeringen die NN classificeerde als herverzekeringen, kwamen eigenlijk uit de schadeverzekeringentak, aldus de Belgische bank.

Verder zien de analisten het vertrek van Lard Friese als een negatieve ontwikkeling voor NN. Aan de andere kant is de snel geregelde vervanging door David Knibbe wel goed nieuws.

KBC houdt aan zijn koopadvies met een koersdoel van 42,50 euro. Het aandeel NN Group noteerde omstreeks 9.15 uur 0,7 procent hoger op 30,64 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
NN Group 100% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

NN Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord