Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Europese beurzen in de lift

Gepubliceerd op 15 juli 2020 15:54 | Views: 1.899 | Onderwerpen: Europa

3 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 Jopie1962 15 juli 2020 16:58
  " De navigatiespecialist zag de kwartaalomzet fors dalen door de coronacrisis en leed een verlies, maar volgens topman Harold Goddijn laten de operationele inkomsten wel herstel zien na het dieptepunt in april."

  Ja, het zou ook wel héél erg zijn als je zelfs na dieptepunt April geen herstel zou kunnen laten zien.
 2. TW82 15 juli 2020 17:26
  quote:

  Afdeling inkoop schreef op 15 juli 2020 16:55:


  Ik ben benieuwd hoeveel van de doorgewinterde (fundamenteel gefundeerd/ K/W verhouding gebaseerd) beleggers deze boot vanaf de 400+ regio hebben gemist.

  Ik wel in ieder geval. En nee, nu stap ik al helemaal niet meer in.

  Het is nu 1 halen 6 betalen.


  Zelfde verhaal hier. Jaren op deze 'boot' gewacht en toch gemist en inderdaad nu stap ik ook niet meer in, al heb ik wel spijt dat ik Galapagos gisteren niet gekocht heb. Rond 163 euro gezien en kans gehad, nu 175. Tom Tom had ik wel, maar niet voldoende bijgekocht, anders had ik vandaag meteen weer een pluk kunnen verkopen.

  Nee, om deze rit te pakken had je gewoon blind, met verstand op nul, achter de kudde moeten aanhollen en inderdaad niet naar fundamentele data kijken, echter dat blijkt moeilijk en erg tegen het gevoel in. Het is een dolle rit die natuurlijk te ver is doorgeschoten, daar is volgens mij het gros van de 'experts' en analisten het wel mee eens en ook veel andere beleggers, maar de groep nieuwe FOMO beleggers is flink gegroeid en koopt alles wat los en vast zit, ongeacht enige fundamentele basis ervoor.

  Tja, shit happens, maar door Flow Traders toch +43% in de portefeuille dit jaar, waardoor 3 lange jaren verlies eindelijk zijn goedgemaakt (net aan trouwens).

  Of die verwachte correctie echt nog komt, ik ben er steeds minder zeker van. Slechte berichten, nieuwe (lokale/regionale) lock-downs, toegenomen infecties (150% tot 200% meer per dag wereldwijd t.o.v. mei), het doet de beurs weinig, dus wellicht zitten we al weer in een bull-markt van meerdere jaren. Moeilijk voor te stellen, maar alles kan op het moment.
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare