Login
 

'Omzetgroei Beter Bed boven verwachting'

Gepubliceerd op 15 jul 2016 om 09:44 | Views: 3.999

Beter Bed 17:35

9,08 -0,12 (-1,30%)

AMSTERDAM (AFN) - Beter Bed heeft een ,,solide kwartaal'' achter de rug met een sterker dan verwachte omzetgroei. Dat schrijft analist Wim Hoste van KBC vrijdag in een commentaar op de voorlopige halfjaarcijfers van de beddenverkoper.

Hoste wijst erop dat de omzet bij Beter Bed na een aantal moeizame jaren sinds medio 2014 weer in de lift omhoog zit. Daarnaast is het management erin geslaagd de marges geleidelijk op te voeren. Ook in het tweede kwartaal steeg de brutowinst, met ruim een zesde tot 4,3 miljoen euro, in lijn met de verwachtingen.

KBC gaat ervan uit dat Beter Bed voorlopig kan blijven groeien, door uitbreiding van het winkelbestand maar ook door hogere verkopen bij bestaande filialen. De aanhoudende groei zal zich volgens Hoste grotendeels vertalen in meer winst, wat het dividend ten goede komt.

Het advies voor Beter bed blijft accumulate met een koersdoel van 23 euro. Het aandeel kreeg er vrijdagochtend op een licht negatief Damrak handel 1,1 procent bij en kwam uit op 20,23 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Beter Bed 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Beter Bed Holding

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links