Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuwe commissarissen Heijmans benoemd

Gepubliceerd op 15 april 2020 18:04 | Views: 1.450

Heijmans 10 jul

6,36 -0,02 (-0,31%)

ROSMALEN (AFN) - Gerrit Witzel en Ans Knape-Vosmer zijn toegetreden tot de raad van commissarissen van Heijmans. Beiden werden tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering benoemd voor een periode van vier jaar. Daarnaast werd ook ingestemd met de herbenoeming van topman Ton Hillen, ook voor een periode van vier jaar.

Witzel is oud-topman van Heijmans. Hij neemt de plaats in van Rob van Gelder die conform het rooster van aftreden is teruggetreden. Knape-Vosmer is werkzaam bij chipmachinemaker ASML en is ook lid van de raad van commissarissen van Douwe Egberts. Zij neemt de plaats in van Pamela Bouwmeester.

Eerder maakte Heijmans bekend dat het zijn voorstel voor dividend introk. Het bestuur heeft, onder goedkeuring van de raad van commissarissen, besloten de netto winst toe te voegen aan de reserves.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Heijmans 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Heijmans

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare