Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Fagron stelt realistische doelen'

Gepubliceerd op 15 april 2019 09:28 | Views: 2.485

Fagron 17:35

20,00 -0,24 (-1,19%)

AMSTERDAM (AFN) - Toeleverancier aan apotheken Fagron stelt realistische doch ambitieuze doelen. Dat schrijven kenners van KBC Securities in een rapport over de onderneming, die vrijdag met een handelsupdate op de proppen kwam.

Onder meer in Europa waren de prestaties iets minder dan voorzien. Fagron zelf is er van overtuigd dat de groei dit jaar minstens gelijk zal zijn aan de 2,7 procent van een jaar eerder. De recente introductie van Fagron Genomics in Spanje en Portugal, moet navolging krijgen in andere landen.

Daarnaast zal de Amerikaanse productielocatie in Wichita een groeispurt kennen, na de ietwat tegenvallende groei in het afgelopen kwartaal. Onder meer leveringsproblemen zaten het bedrijf dwars. Dit negatieve effect zal in de tweede jaarhelft worden goedgemaakt, verwacht KBC.

KBC handhaaft zijn koopadvies op Fagron met een koersdoel van 18 euro. Het aandeel noteerde maandag in de vroege handel 0,7 procent lager op 16,86 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Fagron 100% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

Fagron

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord