Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ASR hevelt bankklanten over naar Van Lanschot Kempen

Gepubliceerd op 15 januari 2020 09:23 | Views: 4.823 | Onderwerpen: ASR

ASR Nederland 13:45

22,03 +0,66 (+3,09%)

Van Lanschot Kempen NV 13:34

11,74 +0,40 (+3,53%)

UTRECHT (AFN) - Verzekeraar ASR stapt via een samenwerking met Van Lanschot Kempen uit zijn bancaire activiteiten. Ruim 15.000 klanten met een beleggingsrekening bij ASR Bank krijgen de mogelijkheid gratis over te stappen naar Evi, een merk voor online beleggingsrekeningen van Van Lanschot Kempen.

Het gaat om de laatste stap waarmee ASR zijn bankactiviteiten beëindigt, aldus de partijen. De totale portefeuille beleggingsrekeningen van ASR Bank heeft een omvang van 370 miljoen euro aan beheerd vermogen. Hoeveel daarvan uiteindelijk overgaat naar Van Lanschot Kempen hangt af van de keuze van klanten.

Klanten van ASR Bank hebben woensdag te horen gekregen dat ze naar Evi kunnen overstappen. Daar hebben ze drie maanden de tijd voor.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Van Lanschot Kempen NV 70% zegt kopen 10 stemmen
ASR Nederland 55% zegt verkopen 11 stemmen

Gerelateerd

ASR

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

ASR Nederland

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Van Lanschot Kempen NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Plein777
0
Leuk om als klant verkocht en verhandeld te worden door ASR.
Ik stap over, maar ZEKER NIET naar van Lanschot.
ramp 2017
0
Goeie stap van de verzekeraar , beperken tot je kern , verzekeren , je kunt maar een ding goed doen , twee half is geen goed idee ... en het is van lanschots markt ..
Japio_
0
quote:

Plein777 schreef op 15 januari 2020 10:10:


Leuk om als klant verkocht en verhandeld te worden door ASR.
Ik stap over, maar ZEKER NIET naar van Lanschot.Ze hebben er vanaf dag één al rekening mee gehouden dat jij naar Flatex overstapt.
Misschien dat er een kleine fee volgt op basis van de daadwerkelijke overstappers, maar dat is eerder wisselgeld dan de hoofdprijs.
chogogo
0
ASR is een bijzonder rare club. Van Lanschot met haar EVI is een super rare club. Veel sterkte voor diegenen die te horen hebben gekregen dat ze maar moeten uitzoeken wat ze moeten doen. Trouwens, ik kreeg een brief van Core-business ASR dat ze stoppen met hun pakketkorting. Hoe onbetrouwbaar kan een verzekering zijn. Proficiat ASR!
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare