Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Eurocommercial koopt extra ruimte in Woluwe

Gepubliceerd op 15 januari 2019 18:37 | Views: 4.589

Eurocommercial Properties 14:52

23,32 -0,18 (-0,77%)

AMSTERDAM (AFN) - Eurocommercial Properties heeft extra winkelruimte bijgekocht in het eerder overgenomen Brusselse winkelcentrum Woluwe. Het gaat om twee deals, waarmee ongeveer 170 miljoen euro is gemoeid.

De eerste transactie betreft diverse winkels en een supermarkt. Deze deal is eind vorig jaar al afgerond en betaald met geld dat normaal voor dit soort transacties beschikbaar is, plus een lening van 50 miljoen euro. Daarnaast is er een overeenkomst gesloten over het lokale Inno-warenhuis, die waarschijnlijk later dit jaar helemaal geregeld is. Deze tweede deal met verkoper AG Insurance wordt in aandelen afgehandeld. AG Insurance krijgt een minderheidsbelang in het Belgische FIIS (REIT) van Eurocommercial.

Het vastgoedbedrijf meldde verder dat de verkoop van het kleinere Franse winkelcentrum Les Allées de Cormeilles aan Aberdeel Standard Investments is afgerond. Die deal leverde Eurocommercial 49,9 miljoen euro op.

Bekendste winkelcentrum

Het winkelcentrum Woluwe in de Brusselse gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe opende de deuren in 1968 en is volgens Eurocommercial het bekendste winkelcentrum van de Belgische hoofdstad. Jaarlijks winkelen er miljoenen mensen in het winkelcentrum bij vestigingen van onder meer Zara, H&M, Esprit en Match.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Eurocommercial Properties 62% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

Eurocommercial Properties

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord